Новини

Спечели пътуване до Дубай от Dubai Duty Free

Начало :: Новини :: Спечели пътуване до Дубай от Dubai Duty Free

Спечели пътуване до Дубай от Dubai Duty Free
04.02.2018

Промоцията ще се проведе от 7 до 11 февруари на промоционалния щанд на Dubai Duty Free във фен зоната в „Арена Армеец“

„Спечели пътуване до Дубай“ - това е голямата награда от основния спонсор на DIEMA XTRA Sofia Open - Dubai Duty Free, която очаква феновете в зала „Арена Армеец“ в София. Наградата е наистина впечатляваща - пътуване до Дубай за двама и посещение на известния турнир Dubai Duty Free Tennis Championships 2018.

Победителят в играта ще получи два самолетни билета до Дубай, ваучери за пазаруване от Dubai Duty Free на стойност 300 евро, 2 VIP билета за 4 от дните на Dubai Duty Free Tennis Championships 2018 по избор и 4 нощувки в турнирния хотел.

Промоцията ще се проведе от 7 до 11 февруари на промоционалния щанд на Dubai Duty Free във фен зоната в „Арена Армеец“. Всеки от притежателите на билети може да посети щанда на Dubai Duty Free и да се включи в играта за голямата награда.

Победителят ще бъде изтеглен в деня на финалите на DIEMA XTRA Sofia Open - 11 февруари.

Щастливецът има право да избере сам дните за пътуването си до Дубай и точно коя фаза от Dubai Duty Free Tennis Championships 2018 (19 февруари – 3 март) да наблюдава. От 19 до 24 февруари са мачовете от основната схема на женската надпревара, в която потвърдиха участие Мария Шарапова, Елина Свитолина, Гарбине Мугуруса, Каролина Плишкова, Анджелик Кербер и други големи имена от световния тенис. От 26 февруари до 3 март е надпреварата от сериите АТП 500 при мъжете. Водач в схемата е българинът Григор Димитров. От топ 30 участие са потвърдили още Лука Пуй, Роберто Баутиста Агут и Дамир Джумхур.

Посетете щанда на Dubai Duty Free в „Арена Армеец“ по време на DIEMA XTRA Sofia Open 2018!
Дните и часовете, в които можете да посетите щанда на Dubai Duty Free в „Арена Армеец“ и да се включите в играта „Спечели пътуване до Дубай“:

Сряда, 7 февруари: 14:00 - 20:30 часа
Четвъртък, 8 февруари: 14:00 - 20:30 часа
Петък, 9 февруари: 14:00 – 20:30 часа
Събота, 10 февруари: 13:00 - 18:00 часа
Неделя, 11 февруари: 13:00 - 15:00 часа

За Dubai Duty Free:

Dubai Duty Free започва своя път на 20 декември 1983 г. и за последните три десетилетия се превърна в една от най-големите вериги за травъл ритейл и безмитни продажби в света с оборот от над 1,93 милиарда долара.

Днес в компанията работят над 5900 души и тя постоянно повишава качеството на своите услуги, като продължава да се развива. В момента Dubai Duty Free оперира върху над 36 000 кв.м на Международното летище на Дубай и на 2500 кв. м на летище „Ал Мактум“, които ще се разраснат с осъществяването на плановете за Дубай Юг, който ще покрива нови 80 000 кв. м.

В допълнение на търговската си дейност Dubai Duty Free се занимава и с места за отдих. Фирмата стои зад двете Ирландски селища в Гаруд и в Ривърленд Дубай, в Селището на вековете, стадион Dubai Duty Free и 5-звездния хотел The Jumeirah Creekside. Същевременно, Ирландското селище, който бе избран за най-добрия ирландски пъб в света за 2016 г., вече има втори дом в Ривърленд, в новия Dubai Parks and Resorts.
 
Освен магазинната търговия, която е основен фокус на Dubai Duty Free, компанията е насочила много усилия в изграждането на име и марка, като партнира на много спортни събития. Сред тях са Dubai Duty Free тенис турнирите, които тази година ще отбележат 26-тото си издание, четвъртото Dubai Duty Free Irish Open golf в Ирландия и 11-то издание на Dubai Duty Free Irish Derby в Къраг, Ирландия.

 Всички новини

Билети за турнира могат да бъдат закупени онлайн тук.

Всички новини
Пресконференция на шампиона Мирза Башич

"София винаги ще бъде специално място за мен"

Специално признание за Стефан Цветков-старши преди финала

Първият българин, играл с HEAD, получи легендарна ракета

Пресконференция на Мариус Копил

"Дадох всичко от себе си"

Всички новини