Новини

Ради Кокудев спечели голямата награда на Dubai Duty Free

Начало :: Новини :: Ради Кокудев спечели голямата награда на Dubai Duty Free

Ради Кокудев спечели голямата награда на Dubai Duty Free
11.02.2018

Хаасе пожела наградата на късметлията

Ради Кокудев е името на големия печеливш от играта на основния спонсор на DIEMA XTRA Sofia Open - Dubai Duty Free. Неговото име бе изтеглено от шампиона на двойки на тазгодишното издание Робин Хаасе. Холандецът демонстрира добро чувство за хумор при тегленето на томболата, като обяви: „И победителят е... Робин Хаасе!“.

Шампионът имаше причини да пожелае наградата, която е два самолетни билета до Дубай, ваучери за пазаруване от Dubai Duty Free на стойност 300 евро, 2 VIP билета за 4 от дните на Dubai Duty Free Tennis Championships 2018 по избор и 4 нощувки в турнирния хотел.

Щастливецът има право да избере сам дните за пътуването си до Дубай и точно коя фаза от Dubai Duty Free Tennis Championships 2018 (19 февруари – 3 март) да наблюдава. От 19 до 24 февруари са мачовете от основната схема на женската надпревара, в която потвърдиха участие Мария Шарапова, Елина Свитолина, Гарбине Мугуруса, Каролина Плишкова, Анджелик Кербер и други големи имена от световния тенис. От 26 февруари до 3 март е надпреварата от сериите АТП 500 при мъжете. Водач в схемата е българинът Григор Димитров. От топ 30 участие са потвърдили още Лука Пуй, Роберто Баутиста Агут и Дамир Джумхур.

За Dubai Duty Free:
Dubai Duty Free започва своя път на 20 декември 1983 г. и за последните три десетилетия се превърна в една от най-големите вериги за травъл ритейл и безмитни продажби в света с оборот от над 1,93 милиарда долара.

Днес в компанията работят над 5900 души и тя постоянно повишава качеството на своите услуги, като продължава да се развива. В момента Dubai Duty Free оперира върху над 36 000 кв.м на Международното летище на Дубай и на 2500 кв. м на летище „Ал Мактум“, които ще се разраснат с осъществяването на плановете за Дубай Юг, който ще покрива нови 80 000 кв. м.

В допълнение на търговската си дейност Dubai Duty Free се занимава и с места за отдих. Фирмата стои зад двете Ирландски селища в Гаруд и в Ривърленд Дубай, в Селището на вековете, стадион Dubai Duty Free и 5-звездния хотел The Jumeirah Creekside. Същевременно, Ирландското селище, който бе избран за най-добрия ирландски пъб в света за 2016 г., вече има втори дом в Ривърленд, в новия Dubai Parks and Resorts.

Освен магазинната търговия, която е основен фокус на Dubai Duty Free, компанията е насочила много усилия в изграждането на име и марка, като партнира на много спортни събития. Сред тях са Dubai Duty Free тенис турнирите, които тази година ще отбележат 26-тото си издание, четвъртото Dubai Duty Free Irish Open golf в Ирландия и 11-то издание на Dubai Duty Free Irish Derby в Къраг, Ирландия.

 

 Всички новини

Билети за турнира могат да бъдат закупени онлайн тук.

Всички новини
Пресконференция на шампиона Мирза Башич

"София винаги ще бъде специално място за мен"

Специално признание за Стефан Цветков-старши преди финала

Първият българин, играл с HEAD, получи легендарна ракета

Пресконференция на Мариус Копил

"Дадох всичко от себе си"

Всички новини