Билети

ATP ТЕНИС ТУРНИР 2017

Начало :: Билети

Билети

Продажбата на билетите за турнира Garanti Koza Sofia Open (5  – 12 февруари 2017 г.) е в ход. Цените на седмичните билети започват от 100 лева за трета зона на залата до 300 лева за най-добрите места. Атрактивно е и предложението за първите два дни на турнира (неделя и понеделник), когато цените на талоните за всички зони ще бъдат 10 лева. В тези дни (5  – 6 февруари) са двубоите от квалификациите и първия кръг от основните схеми на единично и на двойки.

От вторник до четвъртък включително билетите са на цени от 20 до 50 лева, в зависимост от локацията на местата. В деня на четвъртфиналите в петък билетите струват съответно 25, 40 и 70 лева. За полуфиналите в събота, 11 февруари, се продават ценни хартийки на стойност от 30 до 90 лева.

За финалните двубои на единично и на двойки в неделя, 12 февруари, най-скъпите пропуски са на същата стойност. Билетите се продават в мрежата на eventim.bg. в цялата страна, както и онлайн.

Ето къде се продават пакетни билети (седмични пакети) за Garanti Koza Sofia Open 2017:

-          Всички книжарници Orange;

-          Централен офис на Ивентим – София, ул.”6-ти септември” 58;

-          Киоск в The Mall, София;

-          зала "Арена Армеец София";

-          Билетен център, НДК, гр. София;

-          Дворец на културата и спорта, гр. Варна;

-          Каса пред Общината в гр. Пловдив;

-          Булстрад Арена, гр. Русе;

-          Онлайн на www.eventim.bg


Зрителите в залата нямат право да събират, разпространяват, предават, публикуват или оповестяват по какъвто и да е начин от мястото на провеждане на турнира резултати или статистически данни по време на мач (от началото на мача до неговия край, за всякакви комерсиални или хазартни цели). 

Продължителната употреба на лаптопи или други електронни устройства на трибуните е забранена. Изключение от това условие се прави само за акредитирани медии, доставчици и организационен екип, когато употребата се налага при изпълнение на техните задължения.


Билети за турнира може да закупите от тук

Благодарственo писмо към почитателите на тениса

От Веселина Желязкова

Шампионът: Беше много емоционално

От утре всичко започва наново, каза Димитров

Домашен триумф за Григор Димитров

Българинът спечели 6-а титла на единично

Всички новини