За "Арена Армеец"

ATP ТЕНИС ТУРНИР 2017

Начало :: За "Арена Армеец"

За "Арена Армеец"

Arena Armeec - Garanti Koza Sofia Open 2016

Многофункционалната  спортна зала „Арена Армеец София” е една от най-модерните в Европа, проектирана и изградена в пълно съответствие със световните стандарти.Основната функция на “Арена Армеец София” е да предостави на българските спортисти най-добрите условия за развитие на спортно-състезателната им дейност.

Тя отговаря на всички изисквания на международните спортни федерации и техните стандарти за провеждане на световни и европейски първенства, както и на турнири от престижната категория „Гран при”.

Arena Armeec - Garanti Koza Sofia Open 2016Капацитетът на залата е 12 373 места, от които  206 VIP и 96 специално оборудвани места за журналисти.Определени са над 25 вида спорт, които могат да се практикуват в “Арена Армеец София”.Залата беше домакин на Garanti Koza WTA Турнира на шампионките в периода 2012 – 2014 година.

Залата предлага също много добри възможности за провеждане на широк спектър от културни събития: концерти изложби, конгреси, симпозиуми, семинари и т.н. Повече информация за модерното съоръжение можете да намерите на сайта на залата.

Благодарственo писмо към почитателите на тениса

От Веселина Желязкова

Шампионът: Беше много емоционално

От утре всичко започва наново, каза Димитров

Домашен триумф за Григор Димитров

Българинът спечели 6-а титла на единично

Всички новини