Жребият за Sofia Open 2021 ще е в събота от 15 часа

Жребият за основната схема на Sofia Open 2020 ще бъде теглен на 25 септември (събота) в 15 часа в зала „Арена Армеец“, където от 26 септември до 3 октомври ще се проведе шестото издание на турнира от категория АТP 250.

Церемонията ще бъде излъчена на живо на официалната „Фейсбук“ страница на Sofia Open – https://www.facebook.com/sofiaopentennis.

Във връзка със специалните и строги изисквания на ATP и въведените правила за работа, както и заради задължителното спазване на всички действащи противоепидемични мерки по време на турнира ще има специални разпоредби за работа на представителите на медиите.

Напомняме ви, че по изискване на ATP физически контакт и близост с тенисистите и длъжностните лица от ATP е забранен. Поради тази причина жребият ще може да бъде проследен само онлайн.

Подсигурили сме и допълнителна възможност за професионална работа в настоящата ситуация. Кадри от жребия в HD формат за телевизионно излъчване ще бъдат налични за сваляне от сървър.

Всички официални пресконференции ще бъдат „виртуални“. За целта одобрените за „виртуални акредитации“ ще получат и линк от ATP, чрез който ще може да участват в Zoom пресконференциите.