За втора поредна година Zepter България е официален спонсор на Sofia Open

Zepter International е мултинационална компания, която произвежда, продава и разпространява по целия свят ексклузивни потребителски стоки от най-високо качество. Основната мисия на компанията е да спомогне за подобряване на качеството на живот на хората, предлагайки продукти, които осигуряват по-здравословна среда.

Здравето, красотата и благосъстоянието, с подкрепата на безвредни за околната среда продукти и услуги, които предпазват, както и постигането на екологично съзнание, са дългосрочните ангажименти на #ZepterGroup.

Сред водещите продукти на компанията тази година е уредът за пречистване на въздуха на Zepter Therapy Air iOn, който многократно е сертифициран за качество и е получил множество награди за най-добър пречиствател за въздух, елиминиращ предаването на SARS-CoV-2 по въздушен път, както и за антиалергенен продук, облекчаващ симптомите на алергии и астма.

Заповядайте на щанда на Zepter за да се запознаете с всички предимства на #TherapyAiriOn, както и да научите повече за техните продукти.