Незабравимо! Тони Надал връчи лично билети за Sofia Open на печеливши от игрите в социалните мрежи

Тони Надал предложи незабравимо изживяване на фенове на тениса в България. Легендарният треньор връчи лично билети за Sofia Open на печеливши от игрите в социалните мрежи на турнира.

Легендарният испанец разгледа „Арена Армеец”, където ще се водят изключителни битки от 3 до 10 февруари. Пред централния вход на залата, от който ще влизат голяма част от зрителите на големия тенис турнир от сериите АТР 250, организаторите подариха специална среща на най-важните хора – феновете. Тези, които вече бяха изтеглени като късметлии заради активността си в страниците на Sofia Open във фейсбук и инстаграм, имаха възможност за още по-голяма награда – да получат билетите си лично от знаменития треньор, под чието ръководство племенникът му Рафаел Надал спечели 16 титли от „Големият шлем“ и два олимпийски златни медала.

Тони Надал поговори с широка усмивка с феновете. Посъветва ги да не пропускат великолепния тенис по време на турнира в София, гарантиран с присъствието на куп играчи от световния елит.

Чичото на Рафа Надал пристигна в България като посланик на Sofia Open. Той изнесе мотивационна реч и открит урок за стотици деца в зала „София“. Имаше и лична среща с част от най-големите таланти на българския тенис. От българска земя следеше изявите на Рафаел Надал на Australian Open и отговаряше на въпросите на всеки – за Рафа, за другите големи в тениса, за тънкостите и простите истини, които водят към успеха.

Това бе първото посещение на Тони Надал в България. Той остана впечатлен от парковете в София и най-вече от Борисовата градина, от близостта на планината до града, от центъра на София и най-вече от храм-паметника „Свети Александър Невски“.

Със сигурност впечатлени от неподправеното му приятелско поведение останаха всички български деца и приятели на тениса, които имаха щастието да се докоснат до един от най-успелите треньори в историята на тениса.

Вълнуващите мигове за феновете не спират. Игрите, свързани със Sofia Open, продължават всеки ден във фейсбук страницата на Sofia Open – www.facebook.com/sofiaopentennis, и на официалния профил в инстаграм – sofiaopentennis. Приятни изненади очакват и следващите щастливци, а кулминацията за всички е от 3 до 10 февруари, когато ще имат шанс да гледат тенис шоу от най-висока класа в България.