Повече от 100 награди за феновете на тениса от Sofia Open 2018

Вече стартира играта за 3 покани за VIP ложата за финалите на АТП в Лондон

Феновете на тениса ще имат възможност да спечелят повече от 100 награди от организаторите на третото издание на турнира Sofia Open.

Първата игра вече стартира, като участниците играят за 3 покани за VIP ложата за финалите на АТП в Лондон, в който ще вземе участие и нашият Григор Димитров, за 12, 13 или 14 ноември. Останалите финалисти са Рафаел Надал, Роджър Федерер, Александер Зверев, Доминик Тийм, Марин Чилич, Давид Гофен и Джак Сок.

Заключителният за сезона турнир стартира на 12 ноември.
Желаещите да участват в играта трябва да отговорят на въпроса „Кои 4-ма играчи са участвали на финалите на Sofia Open съответно през 2016 и 2017?” Да споделят публикацията на стената си във Facebook и да изпратят в лично съобщение до Facebook страницата на турнира трите си имена, адрес по лична карта и телефон за обратна връзка. В играта имат право да участват лица над 18-години.

Победителите ще бъдат обявени на 08.11.2017г. на страницата на Sofia Open във Facebook и организаторите ще се свържат с тях за инструкции как и откъде да получат наградата си.

Наградата се получава на място в зала O2, Лондон. Наградата включва само и единствено поканата. Самолетни билети и нощувка не се поемат от Sofia Open.

Предстои да бъдат обявени игри също за:

–      8 билета за двама за VIP ложата на Sofia Open 2018

–      Билети за всеки от дните на турнира

–      3 хвърляния на монета преди мач, заедно с билет за турнира за съответния ден

И още много игри за феновете.

 

Желаещите да се включат в играта за 3 покани за VIP ложата за финалите на АТП в Лондон, могат да го направят на страницата на турнира във Фейсбук.