Ради Кокудев спечели голямата награда на Dubai Duty Free

Хаасе пожела наградата на късметлията

Ради Кокудев е името на големия печеливш от играта на основния спонсор на DIEMA XTRA Sofia Open – Dubai Duty Free. Неговото име бе изтеглено от шампиона на двойки на тазгодишното издание Робин Хаасе. Холандецът демонстрира добро чувство за хумор при тегленето на томболата, като обяви: „И победителят е… Робин Хаасе!“.

Шампионът имаше причини да пожелае наградата, която е два самолетни билета до Дубай, ваучери за пазаруване от Dubai Duty Free на стойност 300 евро, 2 VIP билета за 4 от дните на Dubai Duty Free Tennis Championships 2018 по избор и 4 нощувки в турнирния хотел.

Щастливецът има право да избере сам дните за пътуването си до Дубай и точно коя фаза от Dubai Duty Free Tennis Championships 2018 (19 февруари – 3 март) да наблюдава. От 19 до 24 февруари са мачовете от основната схема на женската надпревара, в която потвърдиха участие Мария Шарапова, Елина Свитолина, Гарбине Мугуруса, Каролина Плишкова, Анджелик Кербер и други големи имена от световния тенис. От 26 февруари до 3 март е надпреварата от сериите АТП 500 при мъжете. Водач в схемата е българинът Григор Димитров. От топ 30 участие са потвърдили още Лука Пуй, Роберто Баутиста Агут и Дамир Джумхур.

За Dubai Duty Free:
Dubai Duty Free започва своя път на 20 декември 1983 г. и за последните три десетилетия се превърна в една от най-големите вериги за травъл ритейл и безмитни продажби в света с оборот от над 1,93 милиарда долара.

Днес в компанията работят над 5900 души и тя постоянно повишава качеството на своите услуги, като продължава да се развива. В момента Dubai Duty Free оперира върху над 36 000 кв.м на Международното летище на Дубай и на 2500 кв. м на летище „Ал Мактум“, които ще се разраснат с осъществяването на плановете за Дубай Юг, който ще покрива нови 80 000 кв. м.

В допълнение на търговската си дейност Dubai Duty Free се занимава и с места за отдих. Фирмата стои зад двете Ирландски селища в Гаруд и в Ривърленд Дубай, в Селището на вековете, стадион Dubai Duty Free и 5-звездния хотел The Jumeirah Creekside. Същевременно, Ирландското селище, който бе избран за най-добрия ирландски пъб в света за 2016 г., вече има втори дом в Ривърленд, в новия Dubai Parks and Resorts.

Освен магазинната търговия, която е основен фокус на Dubai Duty Free, компанията е насочила много усилия в изграждането на име и марка, като партнира на много спортни събития. Сред тях са Dubai Duty Free тенис турнирите, които тази година ще отбележат 26-тото си издание, четвъртото Dubai Duty Free Irish Open golf в Ирландия и 11-то издание на Dubai Duty Free Irish Derby в Къраг, Ирландия.