Стартира гласуването за Мистър SOFIA OPEN 2021

Беше даден официален старт на конкурса „Мистър Sofia Open 2021“. До 28 септември включително феновете ще може да се включат в единственото по рода си съревнование в тенис Тура.

10-те селектирани претендента за „Мистър SOFIA OPEN 2021“ измежду участниците в шестото издание на надпреварата от категория ATP 250 са: Гаел Монфис, Яник Синер, Джон Милман, Лоренцо Музети, Беноа Пер, Алехандро Давидович, Маркос Хирон, Филип Крайнович, Вашек Поспишил и Ласло Джере.

Всеки може да оцени с LIKE по красота, харизма, сексапил, изкусителност и чар някой от селектираните 10 звездни участници в официалната фейсбук страница на Sofia Open. До 23:59 часа на 28 септември феновете са част от третия избор на „Мистър SOFIA OPEN“. Вотът на публиката ще бъде колабориран с този на звездно жури от популярни родни дами, а „Мистър SOFIA OPEN 2021“ ще бъде обявен в разгара на турнира. Третият носител на нетрадиционната за тениса титла ще получи интересна награда от организаторите. През 2019-а в първия по рода си избор спечели Фернандо Вердаско, а миналага година за №1 бе определен Николоз Басилашвили.

Sofia Open 2021 ще се проведе от 26 септември до 3 октомври в „Арена Армеец“.