Трима българи при Григор Димитров на финалите на АТП

Победителите от първата игра на Sofia Open 2018

Трима българи ще имат възможност да наблюдават от VIP ложата срещи от финалите на АТП в Лондон с първата игра на организаторите на тенис турнира Sofia Open 2018.

Финалният турнир за годината при мъжете стартира на 12 ноември, като в него участват най-добрите 8 в световната ранглиста, сред които е и българинът Григор Димитров (№6). След изтегления вчера жребий Григор се падна в група „Пийт Сампрас“ заедно със световния №1 Рафаел Надал, Давид Гофен и Доминик Тийм. В група “Борис Бекер” са Роджър Федерер, Александър Зверев, Марин Чилич и Джак Сок.

Печелившите от първата игра на Sofia Open 2018, изтеглени чрез жребии:

Покана за VIP ложата за 12 ноември – Калин Пламенов Петров от гр. Плевен

Покана за VIP ложата за 13 ноември – Юлия Захариева Балтакова от гр. София

Покана за VIP ложата за 14 ноември – Татяна Борисова Манова от гр. София

За да спечелят VIP поканите, те трябваше да отговорят на въпроса „Кои 4-ма играчи са участвали на финалите на Sofia Open съответно през 2016 и 2017?” През 2016 г. Роберто Баутиста Агут победи във финала Виктор Троицки, а през 2017 г. –  Григор Димитров надви Давид Гофен. В играта се включиха над 300 души.

Повече от 100 награди ще раздадат организаторите на Sofia Open 2018 преди и по време на турнира.

Предстои да бъдат обявени игри също за:

–      8 билета за двама за VIP ложата на Sofia Open 2018

–      Билети за всеки от дните на турнира

–      3 хвърляния на монета преди мач, заедно с билет за турнира за съответния ден

И още много игри за феновете.

Григор Димитров вече обяви чрез специално послание към българските фенове, че ще се завърне у дома и за Sofia Open 2018, за да вземе още една титла с помощта на екзалтираната родна публика.

Третото издание на турнира Sofia Open ще се проведе от 4 до 11 февруари 2018 г. в „Арена Армеец“. Билетите са в продажба. Пропуски може да купите онлайн от eventim.bg  и в мрежата в цялата страна – на касата на „Арена Армеец“, в билетния център на НДК и на касата с удължено работно време в The Mall в София, в бензиностанции OMV, Orange, „Технополис“, Usit Colours и в Български пощи.