Фенове и звезди избират „Мистър Sofia Open 2019“ измежду топтенисистите

На 17 януари стартира първият по рода си избор на „Мистър Sofia Open 2019“. Организаторите на четвъртото издание на тенис турнира от категория ATP 250 дават възможност на феновете и най-вече на дамската тенис аудитория да се включи в един интересен избор – кой от 12 звездни участници в „Арена Армеец“ да заслужи приза за красота, чар, привлекателност и излъчване.

До 2 февруари в официалната фейсбук страница на турнира – https://www.facebook.com/sofiaopentennis/ ще върви гласуването на феновете. Един от включилите се в избора на „Мистър Sofia Open 2019“ ще спечели страхотна награда – двоен билет за полуфиналите и финала на турнира!

Вотът на феновете ще бъде колабориран с вота на звездно жури от популярни родни дами. Кои са членовете на журито, очаквайте скоро.

12-те селектирани претенденти за „Мистър Sofia Open 2019“ измежду участниците в Sofia Open 2019 са: Роберто Баутиста Агут, Николоз Басилашвили, Матео Беретини, Стан Вавринка, Фернандо Вердаско, Ласло Джере, Димитър Кузманов, Данил Медведев, Гаел Монфис, Андреас Сепи, Карен Хачанов и Стефанос Циципас.

В ефира на предаването „На кафе“ по NOVA всяка седмица до старта на турнира ще бъде проследявано как върви вотът за избор на „Мистър Sofia Open 2019“

Включете се и вие в избора на „Мистър Sofia Open 2019“ и спечелете двоен билет за полуфиналите и финала на турнира – https://web.facebook.com/pg/sofiaopentennis/photos/?tab=album&album_id=2184685231792908.