Hotel ZOO Sofia – официален спонсор на Sofia Open 2021

За втора поредна година Hotel Zoo Sofia е официален спонсор на престижния турнир от календара на Асоциацията на професионалните тенисисти (ATP) – Sofia Open.

За шести път в историята България ще бъде домакин на турнира от категория ATP 250. Sofia Open 2021 ще се проведе в „Арена Армеец“ от 26 септември до 3 октомври.

“За нас – екипът на Hotel Zoo Sofia е изключителна гордост и привилегия за втора поредна година да подкрепим един от най-престижните тенис турнири в света. Радваме се, че въпреки ограничителните мерки, предизвикани от пандемията, столицата ни отново ще бъде домакин на най-голямото спортно събитие в България и ще посрещнем у нас водещи в световната ранглиста тенисисти”, коментира Цветелина Воденичарова, управител на бизнес хотела.

Hotel Zoo Sofia е луксозен четиризвезден комплекс, разположен в южния район на София, само на 200 м. от Зоологическа градина – София в близост до Борисовата градина и Ловен парк. Зала Арена Армеец е на само 5 мин разстояние с автомобил.

Хотелът предлага на своите посетители комфорта и тишината на крайградската зона в съчетание с изискана хотелска обстановка, като същевременно осигурява бърз и удобен достъп до центъра на града и летище София.

Hotel ZOO Sofia разполага със собствен охраняем паркинг с капацитет до 70 места.
„На разположение на гостите на хотела са както професионалното обслужване и коректното отношение на нашия персонал, така и ресторант, задоволяващ всеки кулинарен каприз.

За да не чувстват липсата на домашен уют и за да се насладят на спокойствието след тежък работен ден, екипът на Hotel Zoo Sofia ще бъде на тяхно разположение по всяко време, за да посрещне всички техни нужди“, уточнява г-жа Воденичарова.